Sprekere legger opp 

31.12 2018

LAST NED MINE DATASLETT MINE DATA


Kjære Sprekere-bruker!

Etter fem spreke år med utallige treningstimer og konkurranser tilbakelagt, avvikles dessverre Sprekere 31. desember 2018. Vi i Sprekere vil takke alle dere som har brukt tjenesten vår, enten for å logge egen trening eller som deltaker i våre konkurranser. 

Målet vårt med Sprekere var å lage en tjeneste som motiverte til trening og turgåing, og som kunne bidra til økt aktivitet og samhold på arbeidsplassen. Det har derfor vært gøy å se hvor mye engasjement og treningsglede Sprekere og konkurransene har gitt.

Inntektene har vi hentet fra bedriftsmarkedet og konkurranser for de ansatte. Her har vi ikke lykkes godt nok. For lave inntekter gjør at vi ikke kan forsvare videre drift og dette er årsaken til at vi nå dessverre avvikler tjenesten. Hva skjer med treningsloggen din? 

Fra og med 1.1.2019 vil du ikke lenger kunne logge inn på Sprekere.no eller bruke Sprekere-appen. Din profil på Sprekere og alle dine tilhørende data vil da også bli slettet. 

Ønsker du å ta vare på treningshistorikken din? 
Du kan laste ned alle data ved å klikke på knappen "Last ned mine data" nedenfor. På denne måten kan du ta vare på treningsloggen din til senere bruk, for eksempel hvis du vil ta med deg data inn i en annen treningsapp. 

Husk at du må laste ned dine data innen 31.12.2018. Vi anbefaler deg å gjøre det i god tid før tjenesten stenger.  


Ønsker du å slette dine data?
Din profil og alle dine data på Sprekere slettes automatisk når tjenesten avvikles den 31.12.2018. Hvis du ønsker å slette din profil allerede nå kan du klikke på knappen "Slett mine data" nedenfor. Husk å laste ned dine data først dersom du ønsker å ta vare på treningsloggen din.

Vi i Sprekere ønsker deg lykke til videre med treningen. 

Takk for oss!
Hilsen Sprekere